Ga naar inhoud

Hellende daken

Een Dak met pannen, leien, roofing, isolatie, zink of koper

Dakwerken Demessemaeker is als geregistreerd aannemer de aangewezen partner voor het aanbrengen, renoveren en onderhouden van hellende daken. In ons werk streven wij continu naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zowel bij de voorbereiding en advisering als de uitvoering en nazorg.

Daktimmeren

De fundamenten van onze dakbedekking liggen in de daktimmer. De timmerwerken, gordingen en kepers of spanten, zijn het werk van een gespecialiseerd vakman.

Pannen

Dakpannen, keramische pannen (gebakken klei) of betonpannen bestaan in een brede waaier van modellen, kleuren en afmetingen. Voor de afwerking stellen fabrikanten een zeer uitgebreid assortiment hulpstukken ter beschikking. Het verwerken ervan vraagt vakkennis en ervaring.

Leien

Natuurleien, CUPA R4 of kunstleien daken zijn erg esthetisch en modern. Ze vergen voldoende knowhow van vakmensen (leidekkers). Demessemaeker geeft u graag advies over de mogelijkheden van plaatsing en dakhelling bij renovatie of nieuwbouw.

Zink & Koper

Onze specialiteit sedert jaren is het plaatsen van zinken en koperen dakbedekking en gevelbekleding. Met staande naad en de nieuwste methode gevelpanelen of met het overlappingspaneel van VM ZINC. Kwaliteit en technische ondersteuning gegarandeerd.

Andere

Een dakbedekking met golfplaten of aluminium geïsoleerde dakpanelen, geschikt voor een lage helling vanaf 5°. Een mooie oplossing bij renovatie. Toepassing bij winkels, scholen, agrarische gebouwen, magazijnen en industrie.